1/8

FOTOGRAFIE

It’s not the size of the lens,

it’s how you use it

Je hebt die mooie camera voor jezelf gekocht, maar nadat je hem uit de doos hebt gehaald word je volledig geïntimideerd door de grote hoeveelheid knoppen en functies en de manual is veel te dik. In de ISHOOT BASIC leer je jouw camera optimaal te beheersen. In groepsverband doe je vakkennis op, waarmee je experimenteert in de studio en buiten.

 

De in de BASIC opgedane kennis en techniek ga je uitbreiden en verdiepen in de ISHOOT NEXT. Ook ga je nu aan de slag met het ontwikkelen van jouw eigen stijl. Nadat je de basic of next hebt gevolgd adviseren we je zoveel mogelijk werk te gaan maken, om ervaring op te doen en meters te maken of je kennis uit te breiden in een van onze specials. 

NIEUW! heb jij vragen over het werk dat je maakt of wil je de mening van een professional? Kom dan naar de gratis portfolio-review begin maart!

NIEUW! specials avondfotografie en portretfotografie!

GRATIS PORTFOLIO REVIEW

Fotografeer je al een tijdje en wil je advies over je werk; heb je die gouden tips nodig die je net dat zetje naar mooier werk geven? Kom je niet uit die ene instelling op je camera? 

Op 8 maart tussen 19.30-21.30 en op 9 maart tussen 10.00- 12.00 uur ben je van harte welkom op een van de portfolio reviews. Neem je werk mee en vraag onze docent Pieter Lemmens de oren van het hoofd! Opgeven via info@i-and-art.nl ovv portfolio review en de datum naar keuze. 

1/13

Prinsegracht 27

2512 EW Den Haag

info@i-and-art.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon