1/8

FOTOGRAFIE| BASIC

BEGINNERSCURSUS FOTOGRAFIE

Leer je camera beter te beheersen en mooiere foto's te maken.

 

Bij ISHOOT BASIC fotocursus leer je waar alle knoppen op je camera voor zijn. Begrippen zoals sluitertijd, diafragma, iso-waarde en witbalans heb je na 11 lessen onder de knie. Na deze cursus kan je in de manuele stand en halfautomaat fotograferen.

 

Aan de hand van oefeningen tijdens de lessen leer je hoe de lichtmeter van je camera werkt en hoe jouw foto belicht wordt zoals jij dat wilt met behulp van de belichtingscorrectie, spot- en matrix-meeting. En natuurlijk leer je alle manieren waarop je een foto scherper kan krijgen; van de verschillende scherpstel-standen (enkelpunts-AF, automatisch veld-AF, AI-servo) tot het gebruik van je flitser.

Naast de techniek leer je ook beter kijken naar composities: de regel van derde/ gulden snede, diagonale lijnen en kadrering. Het komt allemaal aan bod middels frisse en inspirerende foto-opdrachten. Na een BASIC fotocursus van 11 lessen kan je technisch beter fotograferen en mooiere foto's maken.

 

Onderdeel van de cursus is de werkdag: we gaan een hele dag op pad om op locatie te fotograferen en/ of fototentoonstellingen te bezoeken.

Lesdata: start ma 24 sept: 

volwassenen
FOTOGRAFIE

Prinsegracht 27

2512 EW Den Haag

info@i-and-art.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon